Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

verzakking vloer in serre

Ik heb met meerdere aanbieders contact gehad. Uiteindelijk gaf Henk blijk van de meeste kennis en oplossend vermogen. Ook tijdens (en na)de klus zeer flexibel en meedenkend.
Bij het verwijderen van vloer kwamen we er achter dat er veel meer aan de hand was. Gelukkig was Henk in staat mee te denken en met oplossingen voor de lange termijn te komen. Opdracht is in afgesproken tijd uitgevoerd inclusief alle extra problemen welke tijdens de klus naar voren kwamen. Uiteindelijk was de prijs veel minder als ik had verwacht gezien de uitvoerende werkzaamheden en de personele inzet. Mocht ik in de toekomst een vakman nodig hebben zal ik al eerst met Henk contact opnemen

jan-willem schepers

Zolderkamer splitsen en compleet verzorgen

Prettig bedrijf om zaken mee te doen, nauwkeurig in het maken van de afspraken en het nakomen ervan. 
Het splitsen van de grote zolderkamer in 2 kamers is goed en netjes met vakkennis uitgevoerd. Henk Koerting dacht met ons mee over de mogelijkheden, dat was erg prettig. Een pluspunt was zeker zijn flexibiliteit, hij kon op korte termijn bij ons de opdracht uitvoeren.

Caroline Dijkman-Constandse

Bankje met klep in nis vensterbank

Zeer tevreden over het resultaat. Precies zoals we het voor ogen hadden en dat alleen al is erg prettig. Wat ook erg fijn is, is dat Henk al binnen een week het bankje af had. Ondertussen is hij zelfs nog een keer langs geweest om de kleur wit te checken en heeft hij het bankje nog eens aangepast naar de gewenste maten.
Op basis van dit werk kan ik zeggen: Henk Koerting is een klantgerichte vakman!

Maken toog tussen 2 kamers

Mijn ervaringen met Henk Koerting zijn positief. Henk komt eerst langs om de situatie te beoordelen en een advies uit te brengen. Daarna wordt een bod uitgebracht. Henk is bereid extra op en neer te reizen en levert de klus netjes volgens afspraak uit. Ook na afloop wordt er keurig opgeruimd. Ik beveel Henk dan ook graag bij anderen aan

Irene Dijkshoorn

Latei plaatsen Arnhem

Na meerdere offertes te hebben opgevraagd en wat afspraken aan huis te hebben gehad heb ik gekozen voor HeJo Bouwspecialisten om mijn klus te laten uitvoeren. In eerste instantie ging het alleen om het plaatsen van een Latei maar uiteindelijk heeft Henk daarnaast ook mijn gehele terras vernieuwd (brandschade) en wat kleinere klusjes uitgevoerd.

Werkzaamheden die hij heeft uitgevoerd:
- metselwerk
- verven van muur
- dakbedekking (terras + schuurtje)
- leggen van terras (composiet)
- plaatsen van kunstof latjes (onder terras)
- scheur wegwerken in muur (woonkamer)

Voordat ik akkoord heb gegeven voor de offerte is Henk meerdere keren langs geweest om alles door te nemen wat ik als zeer prettig heb ervaren. Ik heb Henk leren kennen als een betrouwbare en veelzijdige aannemer/vakman die goed werk aflevert voor een nette prijs. Ik kan hem iedereen aanraden.

Leo Roes