Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Super goed

Super goed gaat heel vlot en precies te werk!!! Echt een aanrader!!

Saskia van Scheijen

Wandrek ophangen

Wandrek hangt er prachtig bij Henk! Dankjewel!

Sandra Grothe

Meerdere Klussen

Super service en super goed werk! Er word goed meegedacht en ze zorgen dat alles in orde is! Ze hebben bij mij de hele badkamer gedaan en keukenkasten opgehangen. Ben ook zeer en dan ook zeer tevreden over het eindresultaat!!! Mocht er klussen nodig zijn raad ik je zeker dit bedrijf aan!

Danny Vos

Zoldertrap dichtmaken & meterkast/cv-ombouw timmeren

Henk kwam langs voor een timmerklus, maar heeft uiteindelijk 3 verschillende klussen die we uit hadden staan uitgevoerd: naast het timmerwerk ook het stucen van hal/trap tot zolder, het tegelen van de hal, en het vernieuwen/verbouwen van de wc.
Henk heeft heel helder vooraf gecommuniceerd of wat hij precies zou gaan doen en specificeerde de kosten ervan duidelijk. De uiteindelijke klus kon een paar weken later van start gaan en werd snel en vakkundig uitgevoerd. De tegelvloer was een lastige klus (complex patroon, zie foto) maar zit er echt superstrak in. Ook tijdens de klus regelde Henk alles prima en was erg duidelijk in communicatie. De paar klussen die aan het eind nog moesten gebeuren werden snel gedaan.
Al met al zijn wij zeer tevreden over het werk van Henk (we hebben hem sinds deze klus ook alweer een andere klus laten uitvoeren).

Kasper Hettinga

Trapkast: trap dichtmaken + plaatsen kozijn en deur

Henk Koerting kwam geheel vrijblijvend even kijken om precies te bespreken wat onze opdracht inhield en hoe hij dit aan zou pakken. 
Zelf waren we druk aan het klussen en heeft hij direct geholpen met de problemen die we hadden met het aanleggen van nieuwe electriciteitskabels, de oplossing was daar!
Verder maakte hij snel tijd om de klus uit te voeren.
Binnen een paar dagen komt Henk om onze trap dicht te maken, om hier trapkast van te maken. De klus moet hij nog uitvoeren, maar tot nu toe zijn we zeer tevreden!

Elise Hoek